25/02/2011

За осмоодделенците: Прирачник Small BasicСимнете го прирачникот на линкот кој следува:
На страницата што ќе се отвори изберете slow download , почекајте дваесетина секунди и потоа ќе почне симнувањето на фајлот! Изберете локација и снимете го!

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!