30/05/2014

Ајде дечки 6то ..нејасни прашања во коментар со име и одд.


7 comments:

 1. Eве едно нејасно прашање:
  1.Каков формат има зборот кој е креиран како хиперврска?(Ana Marija VIa)

  ReplyDelete
 2. Еве и последното нејасно прашање од екстерно-не знам на што се мисли
  1,По кој редослед се изведуваат активностите во процесот на обработка на податоци во компјутер?(Ana Marija VIa)

  ReplyDelete
 3. vlez-obrabotka-memoriranje-izlez

  ReplyDelete
 4. 12 прашање-
  Кој уред ги врши пресметките во компјутерот? (Кони VIг)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nekoi od prasanjata koi gi imase denes
   1dvd se snima na 7 cd
   osnovni komponenti na kompjuterot - softver i hardver
   preku el.possta se prakaat datoteki so ogranicena golemina

   Delete

Внеси го својот коментар!