01/04/2010

СЛИКИ ОД ПРВОАПРИЛСКИОТ МАСКЕНБАЛ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ!

Денес во нашето училиште беше весело, забавно, интересно, смешно.....нај нај!
Супер журка (благодарност до нставникот Тони и неговите помошници), одлични маски....
Како си помина ти? Во што беше маскиран/а? Која маска најмногу ти се допадна? Дали ти се допаднаа избраните најдобри три маски? Што предлагаш за првоаприлскиот ден следната година? Пиши во коментар на постов!
Голем поздрав до сите вештерки, ѓаволи, принцези, невести, страшила, „женски“, бебиња, .......

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!