11/11/2010

Видео клип направен од Катерина Фиданоска и Ангела Јорданова 6в одд.

2 comments:

 1. Ахаахаххахххаха.!
  Баш супер клип наставничке.инаку зошто нема други.или овој е најинтересниот и најубавиот?
  Многу ми се допаѓа а и е многу смешен :D

  ReplyDelete
 2. Монструм?
  Наставничке,јак им е делот НА СРЦУ МИ ЛЕЖИ на крај.
  :) :) :)

  ReplyDelete

Внеси го својот коментар!