26/11/2010

ДРУГАРИ, РАЗМИСЛУВАЈТЕ ЗА ...


новогодишни фотомонтажи, спојувалки, спарувалки, сложувалки, крстозбори, честитки, желботеки!
Да им подготвиме изненадување на нашите помали другари, наставниците, родителите,...
Сите ваши идеи поделете ги меѓу себе и со мене и да се обидеме заедно идеите да ги претвориме во дело!
Од понеделник ве чекам на часови и после часови со идеи, предлози и....да работиме!
СРАБОТЕТЕ НЕШТО И ПО ДОМА И ПРАТЕТЕ МИ НА
majata@gmail.com!

1 comment:

  1. Наставничке јас ќе ви донесам неколку што ги направив на USB.

    ReplyDelete

Внеси го својот коментар!