09/12/2010

  Во посета на градоначалникот на Кисела ВодаДенес со Анастасија и Марија бевме во посета на градоначалникот на нашата општина Кисела Вода, Марјан Ѓорчев!
Градоначалникот со задоволство одговараше на прашањата кои претходно ги подготвивме во училиште во вид на Интервју за претстојните Новогодишни празници! Интервјуто ќе може да го прочитате во некој следен пост на училишниот блог!
На крај Марија и Анастасија му подарија на градоначалникот рачно изработена тродимензионална новогодишна честитка од нашето училиште!
Бевме убаво пречекани, убаво си поминавме и еве две слики кои ќе го потврдат тоа!

1 comment:

  1. Марија09/12/2010, 20:53

    СУПЕР СИ ПОМИНАВМЕ!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Внеси го својот коментар!