16/12/2010

НОВОГОДИШЕН МОЗАИК ОД ИЗРАБОТКИ НА ВАШИТЕ ДРУГАРИ ОД 6то и 7мо одд. на часовите ПРОЕКТИ ОД ИНФОРМАТИКАТА
2 comments:

  1. Одлични изработки!Прекрасно! :)

    ReplyDelete
  2. Се разбира, од ваши раце, ваше дело! Навистина се СУПЕР! Јас сум многу горда на сите вас! БРАВО!!!

    ReplyDelete

Внеси го својот коментар!