25/09/2011

Електронски учебник за учениците од 6то деветгодишно кои немаат печатен учебник


Обидете се да го симнете учебникот на следниот линк:
http://www.mon.gov.mk/ucebnici/5odd/Informatika/ucebnik1/INFORMATIKA_5_FINAL.pdf
Бидете стрпливи, линкот се отвара за неколку минути (5-10). Потоа меморирајте го фајлот - книгата (на компјутер, CD,..).

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!