19/09/2011

Задача за 7мо одд. (деветгодишно)


На блогот со адреса blogzaucenici.blogspot.com најави се како сопственик со корисничкото име: pravamblog@gmail.com и лозинката: informatika123
Потоа додади нов пост ( текст+слика+линк до омилена страна, по твој избор и напиши го своето име и презиме и одд.).
Напиши свој коментар на постот во кој покрај името, презимето и одделението ќе го напишеш и бројот во дневник!

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!