13/10/2015

ХАРДВЕРСКИ ДЕЛОВИ ВНАТРЕ ВО КУКИШТЕТО

Голема благодарност за помош при снимањето на видеото до моите ученици од осмо одделение: Петар, Михаил и Виктор. (имавме мааалку трема....)

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!