19/02/2010

До другарите од 5то!
Оставајте коментари со прашања и одговори за мултимедија, компјутерски мрежи и Интернет! Подгответе се за тестот кој е неделата по викендот!

3 comments:

  1. Со која техника се креира интерактивна компјутерска презентација?

    ReplyDelete
  2. Наставничке извинете на погрешно место го поставив прашањето!!!

    ReplyDelete
  3. со хиперврски

    ReplyDelete

Внеси го својот коментар!