02/03/2010

Презентација за HIV / СИДА - изработена од проф. Цибрева Убавка


Презентацијата е наменета за сите заинтересирани посетители на блогот а пред се за учениците кои го посетуваат изборниот предмет Унапредување на здравјето.
Наставничката се извинува поради латиничниот фонт и се надева дека сепак содржината се разбира!
Кликни овде за да ја видиш презентацијата!

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!