03/03/2010

Презентации изработени од другарите од VI одд.


Погледнете дел од презентациите на тема КОМПЈУТЕРИ кои ги изработија вашите другари од 6то одделение на часовите Проекти од информатиката:
1. кликни овде
2. кликни овде
3. кликни овде

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!