09/10/2009

Учебник за 5то одд.


Обидете се да го симнете учебникот за 5то одделение на следниот линк:
http://www.mon.gov.mk/ucebnici/5odd/Informatika/ucebnik1/INFORMATIKA_5_FINAL.pdf
Бидете стрпливи, линкот се отвара за неколку минути (5-10). Потоа меморирајте го фајлот - книгата (на компјутер, CD,..) и ако сте во можност испечатете ја затоа што навистина не се знае кога ќе пристигнат учебниците!

No comments:

Post a Comment

Внеси го својот коментар!