07/10/2009

Блогови


Овие блогови ги креираа вашите другари од 6то одделение! Честитки и поздрав до нив!
Погледнете ги на следните адреси:
http://6vodd-rajko-zinzifov.blogspot.com/
http://6aodd-rajko-zinzifov.blogspot.com/

6 comments:

 1. Фала наставничке што им кажувате на децата да го посетат нашиот блог.Фала ви многу!!!

  ReplyDelete
 2. Нема на што! Многу ми е драго што сте креативни и вредни!

  ReplyDelete
 3. pozdrav na site

  ReplyDelete
 4. наташа va09/10/2009, 16:17

  многу е интересен блогот наставничке

  ReplyDelete
 5. Наставничке, едно големо благодарам што ми го рекламиравте блогот.

  ReplyDelete

Внеси го својот коментар!