08/10/2009

6то лекција


Уредување на текст во колони!

4 comments:

 1. Што ќе ни е лекцијата па ние и безтоа ја знаеме. Но тие што не ја знаат би требало да ја прочитаат.Поздрав до сите.

  ReplyDelete
 2. Маја Л.10/10/2009, 21:02

  Кире, добра фотка!

  ReplyDelete
 3. наставничке кога ке прават VIтите тестови

  ReplyDelete
 4. Biljana P. 6v06/11/2009, 20:31

  DA zakon fotka Kire nema so fraer4e si haha
  a za lekcijata go podrzuvam Kire ja znaeme
  pozzdrav4ee

  ReplyDelete

Внеси го својот коментар!