07/09/2009

8ми Септември


Честитки за денот на независноста на Република Македонија - 8ми Септември! Најубаво од се е што имаме уште еден слободен ден! Уживајте и се гледаме во среда!

6 comments:

 1. Среќен 8-ми Септември!!!!!!!!!!!!!!!!!:):D

  ReplyDelete
 2. Sreken 8 septemvri

  ReplyDelete
 3. Biljana P. 6v08/09/2009, 11:15

  Sreken 8-mi septemvri denot na nezavisnosta na Republika Makedonija!!!!!!!!!!:D:D:D:D=]=]=]=]=]=]

  ReplyDelete
 4. Македонија на 8 септември 2009 година празнува дав празника:
  Роденден и Полнолетност
  Македонија има 18 години постоење.
  Срекен 8 септеври ден на незафисноста и самостојноста на Република Македонија

  ReplyDelete
 5. SREKEN 8-MI SEPTENVRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  P
  O
  Z
  Z

  ReplyDelete

Внеси го својот коментар!