12/09/2009

Кои делови ги има внатре во персоналниот компјутер!

Погледнете го ова видео клипче ако сакате да се потсетите или да научите за градбата на персоналниот компјутер! Клипчето е на англиски јазик!

1 comment:

  1. blagodaram natavnicke sto ni go dopolnuvate znaenjeto

    ReplyDelete

Внеси го својот коментар!