08/09/2009

Пишувајте кирилица!


Може да користите македонска поддршка и да ги пишувате коментарите на кирилица! Или можеби поубава ви е латиницата? Сеедно, како сакате, најважно е да се дружиме!

6 comments:

 1. Што повеќе писуваме кирилица толку подобро го учиме нашиот јазик!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):)

  ReplyDelete
 2. Да игор е во право настабничке

  ReplyDelete
 3. андријана 6в10/09/2009, 13:54

  треба да се пишува и на кирилица ама ние сме навикнати на латиница

  ReplyDelete
 4. Секоја навика со желба и време се менува!

  ReplyDelete
 5. Biljana P. 6v11/09/2009, 12:45

  JAs nemozam na mojot kompjuter da namestam makedonska poddrska :(:(:( i zatoa sekojpat pisuvam latinica

  ReplyDelete
 6. Билјана те молам кога ќе имаме час да ме потсетиш да ти покажам како може да на местиш македонска поддршка! Ок?

  ReplyDelete

Внеси го својот коментар!